Carmangeria Dobrogea este o poveste de familie transmisă din generație în generație care s-a inventat și reinventat de-a lungul anilor pentru a oferi clienților o experiență continuă a gustului bun, prospețimii și încrederii în calitatea excepțională.
Povestea noastră a început acum peste 30 de ani, atunci Nicolae Moraru – maestru bucătar de renume național și internațional – a pus bazele unei mici afaceri cu carne si preparate din carne. În decursul anilor, afacerea a continuat să crească sub grija, atenția și dragostea fiicei sale – Adina Moraru, cea care prin dedicare și viziune a reușit să transforme moștenirea tatălui său într-o sursă de inspirație și un model de business autentic.
Astăzi, Carmangeria Dobrogea este reperul celor care apreciază gustul cărnii românești naturale, neaditivate, obținută de la animale din surse atent alese și selectate după criterii riguroase.


Gama noastră de produse include atât carne proaspătă de porc, vită, oaie și pui, cât și preparate afumate natural și preparate tradiționale.
19+
tone de carne vandute/lunar
237+
produse
Ca o evoluție firească a business-ului nostru de familie, am investit constant în liniile de producție și în punctele de lucru din Constanța, astfel încât tot mai mulți oameni să poată avea acces la carne românească din surse de încredere.
Măcelarii noștri pregătesc zilnic pentru vânzare sortimente variate de carne cu sau fără os, carne feliată, marinată și condimentată, vestiții MICI DE DOBROGEA, carne tocată, burgeri, cârnați proaspeți sau afumați, pastramă, specialități afumate natural cu lemn de fag și preparate tradițonale românești: ciorbă de burtă, tobă, lebăr, șuncă, piftie, jumări, șorici.
În prezent, Carmangeria Dobrogea reunește 4 magazine fizice și o linie de tranșare și producție a cărnii care furnizează zilnic o gamă variată de produse proaspete și specialități proprii.